News

Radio Fiktio kesätauolla

Olemme pariviikkoa tauolla ja jatkamme lähetyksiä kesän kynnyksellä. Hyvää kesän alkua toivottaa Radio Fiktion väki. Pysykää ajan tasalla ja oikealla taajuudella seuraamalla Radio Fiktion facebook sivua.

Guess who’s back?

Back again. Radio Fiktio is back. Tell a friend. KYLLÄ! Vastoinkäymisten kautta voittoon eli olemme jälleen ONLINE (Linjoilla!). Edellinen huoltokatko kesti luultua pidempään, mutta digitaaliset, analogiset, fyysiset ja henkiset viat …

To be continued…

Project Radio Fiktio is experiencing few challenges but we have solutions. Currently our servers are offline but the machines will be back online sooner than never!

Palvelimen ja sivuston huoltotoimenpiteitä ajalla 19.4-20.4

Pyrimme parantamaan palvelimen suorituskykyä ja turvallisuutta. Samalla palvelimesta otetaan snapshot konfiguroinneista sekä tehdään varmuuskopio. Toimenpiteillä saattaa olla vaikutusta radion toimintaan kuten esimerkiksi ääni ei välttämättä kuulu tai muuta sellaista.

Sivut pystyssä

http://radiofiktio.fi betasivut ja blogi (blog.radiofiktio.fi) melkolailla valmiina. Pian siirrytään uuteen kirjastoon ja korjataan rikkinäinen visualisointi sekä lisätään uusia ominaisuuksia sitä mukaa kuin tulee valmiiksi.

Streamille uusi palvelin

Radio Fiktio on valinnut kumppanikseen Digital Oceanin. Järjestelmien asennukset ja konffaukset uudelle palvelimelle on parasta aikaa täydessä tohinassa. Uutiset pysyvät vielä toistaiseksi RedHatin pilvessä (OpenShift).